0
0

۶ تکنیک توسعه وب که هر مبتدی باید بداند

990 بازدید
6 Web Development Techniques Every Beginner Must Know

همانطور که تمرکز بیشتر و بیشتر به اینترنت اشیا (IoT) می رود، افراد بیشتری متوجه می شوند داشتن یک آدرس آنلاین که افراد بتوانند به راحتی از طریق اینترنت به آنها دسترسی داشته باشند هوشمندانه است. به همین دلیل است که توسعه وب در سالهای اخیر مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. توسعه وب به سادگی اصطلاحی است که برای توصیف فرآیندهای ایجاد یک وب سایت قابل دسترسی در اینترنت استفاده می شود. با داشتن یک وب سایت با کیفیت و کاربرپسند، می توانید به راحتی به مخاطبان خود برسید و بستری ایجاد کنید که افراد بتوانند به شما دسترسی داشته باشند و بدانند شما چه نماینده ای دارید.

اگر تازه سفر توسعه وب خود را شروع می کنید، در اینجا شش تکنیک مهم توسعه وب وجود دارد که باید برای کمک به شروع کار بدانید:

 

استراتژی طراحی وب

اولین چیزی که باید یاد بگیرید این است که چگونه یک استراتژی کاملاً پاسخگو ایجاد کنید. یک استراتژی پاسخگو باعث می شود افراد از وب سایت شما بازدید کنند و دیگران را به وب سایت شما ارجاع دهند. در حقیقت، شما نیازی به دانستن همه چیز در مورد توسعه وب سایت ندارید. به محض تسلط بر استراتژی خود، هر چیز دیگری سر جای خود قرار می گیرد.

هر آژانس توسعه وب خوب الگویی دارد که به عنوان یک استراتژی در توسعه وب دنبال می کند. این موارد شامل انتخاب طرح بندی، انتخاب سبک نوشتن و تعیین بهترین خروجی پشتیبانی از توسعه وب شما است.

همچنین هنگام انتخاب یک استراتژی طراحی وب تعاملی و پاسخگو، باید مخاطبان هدف خود را در نظر بگیرید. همه اینها به شما ایده می دهند که کدام استراتژی را اتخاذ کنید و در طولانی مدت روی چه چیزی تمرکز نکنید.

 

انتخاب قالب

تکنیک دیگری که باید بیاموزید نحوه انتخاب قالب مناسب است. قالب چارچوبی است که وب سایت خود را بر اساس آن می سازید. یک قالب نحوه چیدمان محتوای وب شما را ارائه می دهد. به عنوان یک مبتدی، این گزینه خوبی است زیرا لازم نیست نگران نحوه تنظیم محتوای خود باشید.

برخی از میزبانان مانند وردپرس و بلاگر از قبل قالب هایی ساخته اند و به شما امکان می دهند از قالب های آنها به صورت آزادانه یا با پرداخت هزینه از آنها استفاده کنید.

مزیت استفاده از این برنامه های قالب این است که به شما امکان می دهد از نظر چیدمان، رنگ و قلم ها سازگار باشید. پیمایش وب سایت شما نیز آسان خواهد بود زیرا بازدید کنندگان به راحتی و بدون هیچ مشکلی از صفحه ای به صفحه دیگر می روند. با داشتن قالب مناسب، از ابتدا می توانید مطمئن باشید که یک چشم انداز سازگار دارید.

 

تصاویر خود را فشرده کنید

تکنیک دیگری که یک طراح وب متوسط باید بیاموزد نحوه استفاده از قدرت تصاویر است. در واقع تصاویر برای هیجان انگیز بودن صفحه وب شما ضروری نیستند. با این حال، تصاویر با دقت انتخاب شده می توانند رنگ و نشاط را به صفحه شما اضافه کنند. به همین دلیل است که داشتن یک چشم انداز به عکس در هنگام توسعه وب سایت خود بسیار مفید خواهد بود.

تصاویر جذب کننده گاهی اوقات خیلی بیشتر از کلمات صحبت می کنند. از طرف دیگر، تصاویر خشک جلوه ای خسته کننده برای صفحه وب شما ایجاد می کند. به همین دلیل است که باید توجه ویژه ای به دریافت و استفاده از تصاویر مناسب متناسب با محتوای خود داشته باشید. سایت های بسیاری مانند Stock Adobe و Shutterstock وجود دارد که می توانید به راحتی به تصاویر بدون حق امتیاز که متناسب با محتوای شما هستند دسترسی پیدا کنید. از هر سایتی که تصمیم بگیرید تصاویر خود را دریافت کنید، با بررسی مجوزها و موارد استفاده مجاز، مطمئن شوید که با استفاده از تصاویر مورد استفاده خود هیچ قانون کپی رایتی را نقض نمی کنید.

 

رابط کاربر پسند و سیستم پیمایش

تکنیک دیگری که به عنوان مبتدی باید از آن استفاده کنید، استفاده از رابط کاربر پسند است. یک رابط کاربر پسند به بازدیدکنندگانی که به وب سایت شما دسترسی پیدا می کنند احساس راحتی در خانه و لذت بردن از بازدید خود را می دهد. همچنین به آنها اجازه می دهد تا هنگام جستجوی اطلاعات مفید، وب سایت شما را به راحتی مرور کنند.

با این حال، اگر رابط کاربری شما دلگرم کننده نیست، مانور وب سایت شما دشوار و دلسرد کننده می شود. این امر باعث از دست رفتن ترافیک شما می شود و همچنین بر دید و فروش برند شما تأثیر می گذارد. بنابراین، بهتر است که زمان با کیفیتی را صرف کنید تا اطمینان حاصل کنید که هنگام توسعه وب سایت خود رابط کاربر پسند دارید. با این کار بازدیدکنندگان می توانند به وب سایت شما دسترسی پیدا کنند تا به راحتی اطلاعات مورد نیاز خود را جستجو و دریافت کنند.

همچنین باید اطمینان حاصل کنید که وب سایت شما دارای یک طرح تعاملی است تا برای بازدیدکنندگان درگیر شدن در وب سایت شما را آسان کند. یک وب سایت جالب توجه که بخشی تعاملی برای بازدیدکنندگان فراهم نمی کند، بازدیدکنندگان را دلسرد و در طولانی مدت میزان بازدید را محدود می کند. به همین دلیل شما باید اطمینان حاصل کنید که الگویی را انتخاب می کنید که به بازدیدکنندگان امکان تعامل با وب سایت شما را بدهد.

 

به جای جاوا اسکریپت از HTML استفاده کنید

HTML ابزاری اساسی است که باید به عنوان یک مبتدی از آن استفاده کنید. HTML (Hypertext Markup Language) زبانی است که برای نوشتن و محاسبه کلمات مورد نیاز برای ایجاد وب سایت شما استفاده می شود. در این قالب است که اسناد در بازدید از وب سایت شما در دستگاه های در حال مشاهده بازدید کنندگان نشان داده می شوند. اکثر مبتدیان اشتباه می کنند که از قالبهای فعال شده CSS یا فقط از Java Script استفاده می کنند بدون اینکه بفهمند آیا چنین الگوهایی اسناد آنها را به HTML تبدیل می کنند.

چالش این است که برخی از مرورگرها از اسکریپت های CSS و Java پشتیبانی نمی کنند و به همین ترتیب، از دسترسی کاربران به وب سایت شما برای کاربرانی که از اینگونه دستگاه ها و مرورگرها استفاده می کنند، محروم می شوند و این امر باعث کاهش بازدید شما می شود. به همین دلیل HTML بهترین گزینه شما است زیرا مانع از محدودیت بازدیدکنندگان هنگام دسترسی به وب سایت شما نمی شود.

 

یک سبک نوشتاری ایجاد کنید

تکنیک دیگری که ممکن است در هنگام طراحی وب به عنوان یک امر بدیهی در نظر بگیرید، چشم انداز محتوا است که با توجه به سبک نوشتاری شما تعیین می شود. سبک نوشتن شما چشم انداز محتوای شما را تعیین می کند، بنابراین شما باید شروع به ساختن وب سایت خود کنید که سبک شما چگونه خواهد بود. شما باید سبک نوشتاری را بیابید و به آن پایبند باشید تا شما را در نوشتن محتوای وب بی نظیر کند. در زیر چند نکته وجود دارد که باید هنگام نوشتن محتوای وب خود به خاطر بسپارید.

  • به پاراگراف اول خود توجه کنید، زیرا این مهمترین پاراگراف است. مطمئن شوید که واضح، جذاب و دقیق باشد.
  • بهتر است از پاراگراف های کوتاه تر از پاراگراف های طولانی استفاده کنید. استفاده از موارد طولانی تر می تواند خوانندگان شما را دلسرد کند. برای درگیر کردن محتوا، از لیست های دارای گلوله و پاراگرافهای مختصر استفاده کنید.
  • از عناوین فرعی برای تقسیم مطالب خود به بخشهای مختلف استفاده کنید. این کار خواندن را آسان می کند و کاربران شما می توانند به راحتی اطلاعات مورد نظر خود را اسکن و دسترسی پیدا کنند.
  • عناوین مناسب برای صفحات خود قرار دهید. شما باید اطمینان حاصل کنید که عنوان ناوبری برای سازماندهی بهتر با عنوان صفحه مطابقت داشته باشد.
  • فقط در صورت لزوم از ضخیم و مورب استفاده کنید. بولد باید به طور عمده برای عناوین و برای تأکید بیشتر باشد. استفاده از حروف بزرگ و زیاد می تواند درک و تفکیک متن شما را دشوارتر کند.

 

نتیجه

اگر می دانید چه کاری انجام دهید، به عنوان یک مبتدی، توسعه وب می تواند یک کار جالب و بسیار پاداش آور باشد. استفاده از تکنیک های بالا می تواند به شما کمک کند یک سایت وب سایت تعاملی ایجاد کنید که کاربر پسند باشد و برای برند شما قابل مشاهده باشد.

 

ترجمه و بازنویسی اختصاصی از لرن نیکو / منبع

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://learnniko.ir/?p=1379
سایت متریال فارسی | ابزارهای رایگان متریال برای طراحان و برنامه نویسان
اشتراک گذاری:
واتساپتوییترفیسبوکپینترستلینکدین
برچسب ها:
مدیر سایت
مطالب بیشتر

نظرات

0 نظر در مورد ۶ تکنیک توسعه وب که هر مبتدی باید بداند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.